Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Kontrastkort på en snor for baby 0 mnd.+

139.00 kr.
CC01
Utsolgt fra lager
Legg til i ønskeliste Legg til sammenligning

Det er aldri for tidlig å oppdage verden sammen!

Kontrastkort på en snor er to sett av bildekort designet for foreldre som ønsker å støtte babyens utvikling. Kontrast illustrasjoner som er tilpasset nivået av oppfatning hos de yngste spedbarn, bidrar til å forme den visuell-romlige intelligens, samt å utforske grensene for gjenstander, som om en stund vil forenkle gripe og bevegelse. Å leke sammen med foreldre bygger en relasjon og nærhet!

Kortene er delt inn i to sett:

Kontrastkort på en snor 0 mnd. + er tjue enkle illustrasjoner som passer for de yngste spedbarn som kun ser sterkt kontrasterende farger og skarpe konturer. Å leke med kontrastkortene kan du starte med allerede når babyen er 4 uker gammel.

Kontrastkort på en snor 3 mnd. + er tjue mer komplekse illustrasjoner egnet for tre måneder gamle spedbarn som begynner å legge merke til detaljer og er i stand til å oppfatte små elementer i en helhet.

Alder:
Fra 0 måneder +
Varemerke:
CzuCzu
Emballasje mål:
17 x 10 x 5 cm
Vekt:
140g

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale